Aineen taidemuseo

Aineen taidemuseo

Kuvaus: 

 

Palvelut

Auditorio

Aineen taidemuseo tarjoaa 110-paikkaisen auditorion vuokrattavaksi luentoja ja seminaareja varten. Auditorio sijaitsee Aineen taidemuseon alakerrassa (hissillä tultaessa kerroksessa 1). Aineen taidemuseo auditorioineen luo arvokkaat puitteet erilaisten yritysten ja järjestöjen tapahtumia varten.

Auditoriossa käytettävissä on videoprojektori, kannettava tietokone ja äänentoisto. Tiloissa on induktiosilmukka, joka parantaa äänenlaatua. Valaistus on säädettävissä tarpeen mukaan. Auditoriossa on käytössä myös pimennysverhot. Äänentoiston apuna ovat mikrofonit, kaksi käsimikrofonia ja yksi langaton solmiomikrofoni. Auditoriossa on mahdollisuus dvd-laitteiston käyttöön ja nettiyhteyteen.

Auditorion vuokraus maksaa 170e päivä/ kerta.

 

Café Aine

Café Aine on avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti ti-to 11-18, pe-su 11-15. Kahvilaan on vapaa pääsy. Sunnuntaisin kirjaston ollessa suljettu, ovat päivän lehdet luettavissa kahvilassa.

Café Aine on vuokrattavissa myös muina aikoina sopimuksen mukaan. Kahvilasta saa esimerkiksi kokoustarjoilut ja kahvitukset. Tilat soveltuvat erinomaisesti isompiakin juhlatilaisuuksia varten.

Tiedustelut ja varaukset

Aineen taidemuseo

+358 (0) 50 594 6868

 

Opastukset

Aineen taidemuseo tarjoaa opastuksia näyttelyihinsä, jotta kävijät saisivat mahdollisimman paljon irti museovierailustaan. Erityisesti taidemuseoon tuleville ryhmille suosittelemme opastettua kierrosta. Opastuksen tueksi on mahdollisuus katsoa auditoriossamme n. 10 minuutin mittainen Täyttä Ainetta –videoesitys, joka kertoo Aineen Kuvataidesäätiön kokoelmien syntyhistoriasta ja perustajista Veli ja Eila Aineesta.

Aineen taidemuseon opastettu kierros maksaa 40e ja kierroksen kesto on n. 45 minuuttia. Opastuksen hinta ei sisällä pääsymaksua. Opastuksen saa halutessaan myös ruotsiksi tai englanniksi. Kieli- ja viikonloppulisä on 15e. Aineen taidemuseon opastukset ovat maksuttomia Tornion päiväkodeille, peruskouluille ja lukiolle.

Opastus varaukset tehdään ennakkoon numeroon +358 50 594 6868.

 

Museokauppa

Aineen taidemuseon uusitusta museokaupasta voit ostaa ainutlaatuisia tuotteita muistoksi tai lahjaksi. Museokaupasta löydät valikoiman taidekirjallisuutta, taidekortteja, kauniita ja uniikkeja pikkuesineitä sekä käsitöitä.

Aineen taidemuseon museokauppa on avoinna museon aukioloaikojen mukaisesti ti - to 11 - 18 ja pe - su 11 - 15.

Museokauppaa koskevat tiedustelut numerosta +358 (0) 50 594 6868

 

Saavutettavuus

Olkaa hyvä ja kääntykää henkilökunnan puoleen, jos tarvitsette apua käyntinne aikana. Taidemuseolla on lainattavissa pyörätuoli. Taidemuseon yhteydessä on hissi sekä inva-wc. Lapseperheille on taidemuseon yhteydessä inva-wc, josta löytyy lastenhoitopöytä. Hissiyhteys toiseen kerrokseen taidemuseon valvonnan kautta. Taidemuseolla on lainattavissa lastenrattaat.

Aineen taidemuseon näyttelytilat ja Café Aine sijaitsevat toisessa kerroksessa, jonne on hissiyhteys. Näyttelytiloissa on penkkejä levähtämistä varten.

 

Puhelin: 

+358 (0)50 594 6868

Aukioloajat: 

 

ma suljettu
ti - to 11 - 18
pe - su 11 - 15

Sähköposti: 

aine.taidemuseo [at] tornio.fi

Osoite: 

Torikatu 2, FI-95400 Tornio

Hinnat: 

5 € / henkilö
8 € /yhteislippu sisältää pääsymaksun Aineen taidemuseoon ja Tornionlaakson maakuntamuseoon

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi
Keskiviikkoisin klo 15 - 18 Happy Hour, näyttelyihin vapaa pääsy, ei pääsymaksua.

Museokortti 69 €, kortin uusijoille 64 € (jos uusii ennen vanhenemista)