Näyttelytila vuokrattavana

Kemin historiallinen museo

Näyttelytila vuokrattavana

Kemin historiallinen museo vuokraa noin 60 m2 näyttelytilaa Kemin kulttuurikeskuksessa. Näyttelytilan vuokra on 150€/4 viikkoa. Vuokra sisältää näyttelytilan siivouksen ja näyttelyvalvonnan.

NÄYTTELYTILAN KOKO

Vuokrattava näyttelytila on suorakaiteen mallinen 810 cm pitkä ja 703 cm leveä huone Historiallisessa museossa. Tilan korkeus on 255 cm. Näyttelytilassa on käytettävissä 6 kappaletta liikuteltavia väliseiniä (195cm x 115cm).

VALAISTUS JA VÄLISEINÄT

Tilan katossa on valokiskot, jossa on 22 liikuteltavaa kohdevalaisinta sekä yleisvalot, jotka ovat himmennettävissä. Vuokraajat voivat käyhttää museon vitriinejä javeistosjalustoja,. Näyttelytilan lisäksi on käytettävissä myös näyteikkunassa oleva tila (190 cm x 130 cm x 270 cm), jota katsotaan ulkoa Marina Takalon kadulta.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Näyttelynjärjestäjä hoitaa itse ripustuksen, avajaiset ja niiden kustannukset. Näyttelynjärjestäjä voi käyttää museon työvälineitä ripustamisessa. Näyttelynjärjestäjä hoitaa itse myös avajaiskutsujen ja julisteen teon, painatuksen ja jakamisen. Museo voi sopimuksen mukaan lähettää sähköiset tiedotustilaisuus- ja avajaiskutsut oman sähköpostilistansa mukaan.

MITEN HAEN TILAA VUOKRALLE?

Vapaamuotoiset hakemukset kuvineen sähköpostilla osoitteeseen historiallinenmuseo (at) kemi.fi tai postitse Kemin historiallinen museo Marina Takalon katu 3 94100 Kemi, kuoreen merkintä "Näyttelyhakemus".

 

 

_________________________________________________________________

Lisätietoja: Janne Kuoppala, intendentti, janne.kuoppala [at] kemi.fi, puh. 0406413105