AJOS - Valon ja varjon saari

Kemin historiallisen museon valokuva-arkisto. Alkuperäisen kuvan omistaa Kirsti Rusanen.
8.9.2017 - 31.12.2017

Kemin historiallinen museo

Kemin historiallinen museo kerää Kivalo-opistossa kokoontuvan perinneryhmän kanssa valokuvia Kemin Ajoksesta. Kuvat tallennetaan museon valokuva-arkistoon joko digitaalisina kopioina tai originaaleina. Kerätyistä kuvista ja museon arkistossa jo olevista kuvista museo tekee valokuvanäyttelyn AJOS - Valon ja varjon saari vaihtuvaan tilaansa. Näyttelyssä on esillä pienimuotoisesti myös esineitä, jotka kertovat muistoja Ajoksesta. Myöhemmin perinneryhmä julkaisee historiikkikirjan Ajoksesta.

Valokuvienkeräys päättyy 28.4.2017 ja esineitä voi museolle tuoda 30.6.2017 saakka. Katso tarkemmat ohjeet