Kulttuurikartanon kulttuuripolku 9.-13.10.2017

9.10.2017 - 13.10.2017

Aineen taidemuseo

Tornionlaakson maakuntamuseo

TERVETULOA KULTTUURIKARTANOON!

Kulttuurikartano on samassa pihapiirissä toimivien Tornionlaakson maakuntamuseon, Tornion kaupunginkirjaston ja Aineen taidemuseon yhteistyömuoto, jolla pyritään lisäämään Tornion kulttuuritoimijoiden keskinäistä kulttuurikasvatustyötä järjestämällä yhteisiä tapahtumia ja ohjelmaa. Kulttuurikartanon henkilökunta toivottaa lämpimästi tervetulleeksi myös tapahtumien ulkopuolella!

Koululaisten kulttuuripolkukierros 9.-13.10.2017

Syksyn saapumisen myötä Tornionlaakson maakuntamuseo, Tornion kaupunginkirjasto ja Aineen taidemuseo lyövät kolme kulttuurikärpästä yhdellä iskulla ja kutsuvat koululaiset tutustumaan toimintaansa. Kulttuuripolkuviikolla maakuntamuseo, kirjasto ja taidemuseo tarjoavat mahdollisuuden tutustua kaikkiin kolmeen kohteeseen saman päivän aikana. Kulttuuripolkukierros kestää n. 1,5h, jolloin jokaisessa kohteessa viivytään 30min. Ilmoittautuminen kirjastonhoitaja Tiina Höynälälle:

tiina.hoynala@tornio.fi/ 050 597 1591.

Ohjelma:

Tornionlaakson maakuntamuseo

Tornionlaakson maakuntamuseossa on aiheena itsenäisyyden ajan Suomi - miten elämä on muuttunut Torniossa ja Tornionlaaksossa sadassa vuodessa.

Tornion kaupunginkirjasto

Kirjastossa esitellään suomalaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita sekä suomalaisia kuvittajia. 
Esillä on myös näyttely lasten Suomi -aiheisista piirustuksista.

Aineen taidemuseo

Aineen taidemuseon vaihtuvassa näyttelyssä katsotaan toisin kokoelmateoksia ja tutustutaan sään salliessa camera obscura -telttaan.