Opastettu kävelykierros ja Harmonikan hehkua -konsertti

11.5.2016

Tornionlaakson maakuntamuseo

Tornionlaakson maakuntamuseolla on mahdollisuus päästä nauttimaan musiikista Harmonikan hehkua -konsertissa. Meri-Lapin Jousikvartetin vierailevaksi tähdeksi saapuu harmonikkataiteilija Harri Kuusijärvi. Lapista kotoisin oleva Kuusijärvi hurmasi kemiläisen yleisön Narinkka-yhtyeen konsertissa vuoden 2015 Marrasmusiikki-minifestivaaleilla. Konsertin suolana on legendaarisen Astor Piazzollan Tango Nuevoa.

Konsertti alkaa klo 19, kesto noin 90 min.

Liput ovelta 12 / 12 / 7 euroa. Ennakkolipuista 2 euron alennus 10.5. saakka (lippu.fi, Kemin kaupunginorkesterin toimisto puh. 0400 913 670 ja Kemin kaupunginteatterin lippukassa).

Ennen konserttia on mahdollisuus päästä tutustumaan Rantakadun ja Keskikadun historiaan vt. museonjohtajan Minna Heljalan opastamana. Kävelykierrokselle lähdetään maakuntamuseon edestä klo 17.30. Opastettu kierros on kaikille avoin.