SINUN SELFIE JA OMAKUVAT MUSEOSSA

31.3.2017 - 7.5.2017

Kemin historiallinen museo

Sinun selfie ja omakuvat museossa -näyttelyssä on esillä taiteilijoiden omia muotokuvia Kemin taidemuseon ja historiallisen museon kokoelmista sekä museokävijöiden selfieitä.

Näyttelyssä on avoin työpaja: Ota museossa omalla mobiililaitteellasi selfie ja lähetä se osoitteeseen janne.kuoppala@kemi.fi tai historiallinenmuseo@kemi.fi . Kuvasi lisätään omakuvaksi muiden joukkoon ja museovieraasta tulee osa näyttelyä. Alaikäisiltä selfiekuvaajilta museo tarvitsee huoltajan kirjallisen suostumuksen julkaista kuva näyttelyssä. Kuvat julkaistaan nimettöminä ja ne tallennetaan museon näyttelyarkistoon vain museon sisäistä käyttöa varten.

Tervetuloa! Tule osaksi näyttelyä! ^-^

Lisätietoja: Janne Kuoppala, näyttelymestari, janne.kuoppala@kemi.fi, 0406413105