Tervehdys yli 70-vuotiaille torniolaisille

7.8.2020 - 31.10.2020

Aineen taidemuseo haluaa ilahduttaa kaikkia yli 70-vuotiaita torniolaisia lähettämällä heille syksyn aikana käsinkirjoitetun tervehdyksen. Aineen taidemuseo tarjoaa kortin, kirjoitusvälineen sekä kupin kahvia.

Kortteja kirjoitetaan Aineen taidemuseon Café Aineessa 31.10.2020 saakka. Tervehdysten määrää ei ole rajoitettu ja niitä voi kirjoittaa milloin tahansa taidemuseon avoinna ollessa. Taidemuseo vastaa korttien postituksesta marraskuun aikana. Tempaus toteutetaan yhdessä Tornion kaupungin vanhuspalveluiden kanssa.

Ohjeita tervehdyksen laatimiseen:
Tervehdys kirjoitetaan tyhjään korttiin ja Aineen taidemuseo lisää osoitetiedot jälkikäteen. Tervehdyksen laatija ja kortin saaja eivät siis tunne toisiaan. Tarkoituksena on levittää hyvää mieltä ja tuottaa iloinen yllätys kortin saajalle.

Ole tervehdyksessäsi myönteinen ja kannustava.
Voit kysyä kuulumisia ja esittää kysymyksiä, vaikka kortin saaja ja tervehdyksen kirjoittaja eivät tunnekaan toisiaan. Voit myös halutessasi esitellä itsesi.
Päätä kortti tervehdykseen.
Voit allekirjoittaa tervehdyksen omalla nimelläsi tai nimimerkillä.

Jätä kortti tervehdyksineen taidemuseon aulassa olevaan laatikkoon.

TAUSTAA:
Aineen taidemuseo on saanut toiminta-avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Avustus on tarkoitettu toiminnan tukemiseen koronapandemiasta aiheutuvien toiminnan rajoitusten johdosta. Aineen taidemuseo käyttää avustuksen museopalveluidensa kehittämiseen ja niiden saatavuuden edistämiseen uudessa maailmantilanteessa.
Koronakriisin aikana taiteen merkitys on entisestään kasvanut. Taide tuo ilo ja toivoa epävarmoihin tulevaisuuden näkymiin. Kaikille digitaaliset palvelut eivät kuitenkaan ole saavutettavia. Aineen taidemuseo aikookin tavoittaa karanteenissa olevat ja myös verkon ulkopuolelle jäävät torniolaiset ikäihmiset lähettämällä taidetervehdyksen käsinkirjoitetun postikortin muodossa.
Lisätietoja:
Aineen taidemuseo + 358 50 594 6868 aine.taidemuseo@tornio.fi